Kirkekoret & Voksenkoret

Kirkekoret

Kirkernes kirkekor fra 4. klasse og opefter starter op igen torsdag d. 30. august kl. 15.30-16.30 i præstegården. Det er gratis at deltage og I får kortrøjer, noder og kormapper udleveret. Vi synger ca. hver 3. søndag på skift i vores tre kirker, Vester Skerninge-, Ulbølle og Hundstrup kirke. Koret tjener penge ved hver gudstjeneste, som udbetales to gange om året. Det er sjovt at synge i kor og man bliver rigtig glad, så kom og prøv det, hvis du kan lide at synge. Spørgsmål og/eller tilmelding til organist Anette på 20862134.

Organisten

Voksenkoret.

Kirkernes voksenkor starter ligeledes op torsdag d. 30. august og øver fra kl. 16.45-18.00 i præstegården. Vores første optræden er allerede til høstgudstjenesten d. 23. september kl. 10.30 i Vester Skerninge kirke.     Vi vil meget gerne have nogle flere med i vores kor. Så har du lysten til at synge, synger rent og gerne vil prøve at synge i et kor, hvor vi har det super hyggeligt, så kontakt endelig korleder Anette på 20862134 eller mød op til en korprøve.

Organisten

Søndagens salmer

Vil du vide, hvilke salmer vi skal synge på søndag? Så klik her for at gå til gudstjenesteoversigten og klik derefter på den aktuelle gudstjeneste. Vi ses i kirken!

Skole for kirke og teologi

En ny sæson med spændende tilbud

Program klik her