Konfirmander 2017/18

Her kan du hente en blanket med sedler, som du kan tage med, når du går i kirke.

Udfyld sedlen under gudstjenesten. Salmenumrene finder du på salmetavlerne, der hænger i kirken.

Medbring den udfyldte (og underskrevne) seddel til præsten ved næste konfirmationsforberedelse.

Årets lodtrækning for konfirmander

Gevinst - klokkeslæt for konfirmation!
Som aftalt på informationsmødet den 1. oktober er der nu foretaget lodtrækning af klokkeslæt for konfirmationerne i 2018.
Resultatet blev:
Ulbølle Kirke søndag den 22. april
Elever fra Friskolen kl. 9.00
Elever fra Vestermark kl. 11.00
Hundstrup Kirke den 27. april
Elever fra begge skoler kl. 10.00
V Skerninge Kirke den 29. april
Elever fra Vestermark kl. 9.00
Elever fra Friskolen kl. 11.00

.

Del dette:

Søndagens salmer

Vil du vide, hvilke salmer vi skal synge på søndag? Så klik her for at gå til gudstjenesteoversigten og klik derefter på den aktuelle gudstjeneste. Vi ses i kirken!

Nytårsgudstjeneste

Ulbølle Kirke
den 31. december kl. 13.00

Efter gudstjenesten kan vi ønske hinanden godt nytår med kransekage og et glas champagne.

Vester Skerning , Ulbølle og Hundstrup Kirker er kommet på Facebook

du kan finde os lige hér. På vores Facebook-side vil vi dele stort og småt fra livet i vores fantastiske Kirker. Vi ses på Facebook!