Vedhæftet en liste med konfirmandernes navne – fordelt på kirker og klokkeslæt. Tjek venligst om dit navn er under den rigtige kirke og om navnet er korrekt!
Finder du fejl kontakt venligst kirkekontoret snarest på mail jelar@km.dk -kordegn Jette Ørbæk Larsen

Juleferie

I dag tirsdag den 10.12.2019 har I haft sidste konfirmationsforberedelse for i år.
Den første konfirmationsforberedelse i det nye år bliver TIRSDAG DEN 7. JANUAR!

Glædelig jul og godt nytår

P.S. Husk , at vi har aftalt, at alle konfirmander har været i kirke mindst 4 gange- helst 5 ange- når vi mødes i det nye år.

Med venlig hilsen Niels Overgaard

Her kan du hente de blanketter, som du skal bruge, når du går i kirke.
Klik på linket herunder - og udskriv et eller flere ark. Klip derefter ud ifølge den stiplede linje, så har du 4 blanketter for hvert ark, som du kan bruge til registrering af din kirkegang.
Inden første konfirmation skal du have været i kirke otte gange.

Klik her eller på billedet for at åbne gudstjenesteblanketten ...

Konfirmandweekenden

Det blev i weekenden den 5.- 6. oktober en fornøjelig, god og vellykket konfirmandweekend. Det fandt sted i vores nye sognehus bag Vester Skerninge Kirke.
Under gudstjenesten om søndagen fik konfirmanderne sat deres udmærkede præg på forløbet med flotte maleier, udtryksfulde bønner og en glimrende "Stafetprædiken".
Konfirmanderne vil fra efter efterårsferien møde til konfirmationsforberedelse hver tirsdag. Vestermarkskolens elver kl. 8.00-9.30 og Friskolens elever kl. 13.00-14.30. I løbet af nogle uger vil vi have det fulde overblik over, hvornår der bliver konfirmation i kirkerne på konfirmationsdagene.

Konfirmationer 2019-2027

Med forbehold for evt. ændringer ligger konfirmationerne i de følgende år således:

(Ændringer af dato kan f.eks. være afskaffelse af Bededag, dvs. ændringer som hverken præst, kordegn eller menighedsråd har indflydelse på)

202520262027

28.april

18. maj3. maj25. april

Email og mobilnummer

For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmandundervisningen og konfirmationen, indtastes konfirmandens navn på nedenstående skema. Under kommentar indtastes skole og klasse.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes