Kirkekoret & Voksenkoret

Kirkekoret

Kirkernes kirkekor fra 4. klasse og opefter øver på torsdage kl. 15.30-16.30 i sognehuset. Det er gratis at deltage og I får kortrøjer, noder og kormapper udleveret. Vi synger ca. hver 3. søndag på skift i vores tre kirker, Vester Skerninge-, Ulbølle og Hundstrup kirke. Koret tjener penge ved hver gudstjeneste, som udbetales to gange om året. Det er sjovt at synge i kor og man bliver rigtig glad, så kom og prøv det, hvis du kan lide at synge. Spørgsmål og/eller tilmelding til organist Anette på 20862134.

Organisten

Voksenkoret.

Kirkernes voksenkor øver ligeledes på torsdage fra kl. 16.45-18.00 i sognehuset. Vi deltager i kirkerne til høst-, allehelgens-, julegudstjenester mv.
Vi vil meget gerne have nogle flere med i vores kor. Så har du lysten til at synge, synger rent og gerne vil prøve at synge i et kor, hvor vi har det super hyggeligt, så kontakt endelig korleder Anette på 20862134 eller mød op til en korprøve.

Organisten

Korene har medvirket/medvirker ved følgende gudstjenester:

Børnekoret den 16. september i Hundstrup Kirke

Voksenkoret den 23. september i V. Skerninge Kirke

Børnekoret den 7. oktober i V. Skerninge Kirke

Børnekoret den 11. november i Ulbølle Kirke

Begge kor den 25. november i V. Skerninge Kirke og sognehus

Begge kor den 2. december kl. 10.30. De ni læsninger.

Børnekoret den 2. december kl. 17.00 i Ulbølle Kirke

Børnekoret den 16. december kl. 11.30 i V. Skerninge Kirke