SOGNENES FILMCAFÉ

Kom til vores nye sognehus og se en god film i godt og hyggeligt selskab.
Der kræves ingen tilmelding og alle er velkomne.

Sæt X i kalenderen ud for:
Torsdag den 28. november kl. 19.00-21.40
Torsdag den 23. januar kl. 19-00-21.40

Før fremvisningen vil der blive fortalt lidt om hver film. Efter filmene vil der være mulighed for at debatere deres vigtigste budskaber. Undervejs vil der blive sørget for en lille forfriskning.Torsdag den 27. februar kl. 19.00-21.50

Som i Himlen
Svensk drama 2004 • Spilletid: 2:05

En verdenskendt og talentfuld dirigent, flytter tilbage til sin barndoms by i Nordsverige, for at komme sig ovenpå et hjerteanfald. Her overtager han det lokale kirkekor, men det er der delte meninger om i byen.
Kom og se en underfundig film, som i et roligt tempo viser, at vi har brug for hinanden for at kunne leve livet - uanset hvilken facade vi skjuler os bag.

Alle er velkomne.

Torsdag den 26. marts kl. 19.00 - ca. 22.15

Amadeus
USA musik & drama 1984 • Spilletid: 2:53 • Helaftensfilm
Bemærk: Grundet filmens varighed slutter filmaftenen først ca. kl. 22.15.

Nogle film kan nærmest suge én ind i deres univers, så man næsten glemmer tid og sted. Kom og se en af dem i filmcaféen, nemlig den hidtil bedste og mest oplevelsesrige film om komponisten Wolfgang Amadeus Mozart i 1700-tallets Wien. Undervejs præsenteres vi for Mozarts musik, personlige dramaer, fantastiske historiske kulisser og en formidabel indlevelsesevne fra såvel instruktør Milos Forman som fra skuespillerne.
Kom og nyd de mange smukke og medrivende scener fra filmen, som hovedsageligt er optaget i Prag. Som tilgift får du også en meget stor musisk oplevelse undervejs.
Milos Formans berømte helaftensfilm vandt hele 8 oscars. Den er en hyldest til alletiders største komponist og musiktalent, set med hans rival Antonio Salieris øjne.
Hvis du aldrig fået set filmen eller gerne vil se den endnu engang, så er chancen der nu – en uforglemmelig oplevelse! Grundet filmens længde begynder Filmcaféen denne gang en halv time før det sædvanlige tidspunkt.