SOGNENES FILMCAFÉ

Kom til vores nye sognehus og se en god film i godt og hyggeligt selskab.
Der kræves ingen tilmelding og alle er velkomne.

Sæt X i kalenderen ud for:
Torsdag den 26. september kl. 19.00-21.30
Torsdag den 31. oktober kl. 19-00-21.45

Efter begge film vil der være mulighed for at debatere filmenes vigtigste budskaber.
Undervejs vil der blive sørget for en lille forfriskning.Torsdag den 31. oktober kl. 19.00-21.45

En mand der hedder Ove
Svensk drama 2015 • Spilletid: 1:56
Ove er 59 år. Folk kalder ham 'bitter' og 'en nabos værste mareridt'. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret.
Filmen blev ved sommerbio i august foreslået som en skandinavisk version af den udprægede amerikanske film "Gran Torino". Selvfølgelig skal alle nu have mulighed for at se filmens svenske pendant.

Grib muligheden og se den morsomme og rørende historie om værdien af kvalitetsværktøj, uventet venskab, kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger.

Torsdag den 28. november kl. 19.00-21.40

Scrogged - Et moderne juleeventyr
Amerikansk julekomedie 1988 • Spilletid: 1:40
Julefilmen "Scrooged" er en moderne fortolkning af Charles Dickens berømte fortælling "Et juleeventyr" (eng. "A christmas Carol") fra 1843.
En hjerteløs julehader og sensationalistiske tv-producer, spillet af Bill Murray, opsøges juleaften af tre ånder, der advarer ham om, at hans kynisme vil få grumme konsekvenser for hans fremtid.
Vil de tre ånder, der juleaften kommer til ham fra fortiden, nutiden og fremtiden kunne åbne hans øjne for, at der findes andre og vigtigere rigdomme i tilværelsen end personlig succes og penge?
Varm op til julemåneden med en god og sjov film, som tilmed kan bringe lidt eftertænksomhed ind i adventstiden.