Klik for større billede ...
Klik for større billede ...
Klik for større billede ...

Børnekor og Voksenkor

 

Kirkernes kirkekor fra 4. klasse og opefter starter op igen torsdag den 14. september kl. 15.30-16.30. Koret øver i Vester Skerninge Præstegård. Det er for alle børn og unge fra 4. klasse og opefter. Det er gratis at deltage og børnene får kortrøjer, noder og kormapper udleveret. Kirkekoret synger ca. hver 3. søndag på skift i vore tre kirker, Vester Skerninge, Ulbølle og Hundstrup kirker. Kormedlemmerne tjener penge ved hver gudstjeneste, som udbetales to gange om året.

Kirkernes voksenkor, "Lejlighedskoret", starter ligeledes op torsdag den 14. september og øver fra kl. 16.45-18.00 i Vester Skerninge Præstegård. Vi vil meget gerne have nogle flere med i vores kor, så hvis du har lysten til at synge, synger rent og gerne vil prøve at synge i et kor, hvor vi har det super hyggeligt, så kom endelig og vær med.

Det er sjovt at synge i kor og man bliver rigtig glad, så kom og prøv det, hvis du kan lide at synge. For svar på spørgsmål og/eller tilmelding, kontakt vores organist, Anette Holm, på tlf. 20 86 21 34

Del dette:

Søndagens salmer

Vil du vide, hvilke salmer vi skal synge på søndag? Så klik her for at gå til gudstjenesteoversigten og klik derefter på den aktuelle gudstjeneste. Vi ses i kirken!