Konfirmation 2018

Nu er der tilmelding til konfirmationsforberedelsen, som begynder først i det nye skoleår, når I går i 7. klasse. Konfirmationerne holdes i foråret 2018. Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse, også de af jer, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal I dog være døbt forinden.  Har du ikke modtaget en indmeldelsesblanket/ nyhedsbrev fra præsten kan du printe en blanket her - nyhedsbrevet kan læse her.

Vigtigt:For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmationsforberedelse og konfirmation bedes forældrene indtaste deres mailadresse på nedenstående skema.

.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Tilmeldingsblanket kan printes klik her

Del dette:

Søndagens salmer

Vil du vide, hvilke salmer vi skal synge på søndag? Så klik her for at gå til gudstjenesteoversigten og klik derefter på den aktuelle gudstjeneste. Vi ses i kirken!

Vester Skerning , Ulbølle og Hundstrup Kirker er kommet på Facebook

du kan finde os lige hér. På vores Facebook-side vil vi dele stort og småt fra livet i vores fantastiske Kirker. Vi ses på Facebook!