Dåb

Når I som forældre ønsker at få jeres barn døbt, skal I henvende jer til sognepræsten eller kirkekontoret, for aftale om hvilken søn- eller helligdag man ønsker dåben.
Gudstjenesteliste klik her.

I god tid inden dåben vil sognepræsten tage kontakt til jer, for at aftale tidspunkt for dåbssamtale, hvor det praktiske omkring dåben bliver gennemgået. Ved samtalen er der også plads til at tale om de spørgsmål, der eventuelt måtte være i forbindelse med dåben og dåbens betydning.

Før dåben skal I vælge mindst to og højst fem faddere til jeres barn og en gudfar eller gudmor. Fadderne skal selv være døbt. Ved dåben bærer forældrene eller en af fadderne barnet. Det kaldes populært for gudmor eller gudfar. I skal oplyse gudmor/gudfar og faddernes navne og adresser til kirkekontoret senest 14 dagen før dåben.

Hvis barnet ikke er navngivet inden dåben, skal det ønskede navn tillige oplyses til kirkekontoret senest 14 dage før dåben.

Sognepræst Niels Overgaard  træffes på tlf. 6224 1109 eller mail nbo@km.dk

Kirkekontoret er åbnet tirsdag kl.14.00 -16.00 og torsdag kl.14.00 -17.00
tlf. 6224 1109 Mail:jelar@km.dk

Del dette:

Søndagens salmer

Vil du vide, hvilke salmer vi skal synge på søndag? Så klik her for at gå til gudstjenesteoversigten og klik derefter på den aktuelle gudstjeneste. Vi ses i kirken!

Vester Skerning , Ulbølle og Hundstrup Kirker er kommet på Facebook

du kan finde os lige hér. På vores Facebook-side vil vi dele stort og småt fra livet i vores fantastiske Kirker. Vi ses på Facebook!